dinsdag 8 januari 2013

Review; MaxFactor

Mascara is een product wat, naar mijn mening, wel iedere vrouw in huis moet hebben. Of je nu verslaafd bent aan make-up of altijd voor een no-make-up look gaat, mascara is in ieder huishouden te vinden. 
Ook vind je nog eens in ieder van die huishoudens totaal andere ogen met unieke wimpers. Daar waar sommige van jullie gezegend zijn met volle, lange wimpers, heb ik korte blonde wimpertjes. 
Een goede mascara is op mijn ogen toch echt wel essentieel en daarom laat ik vandaag 2 MaxFactor mascara's zien.

Eerst begin ik met waarschijnlijk de bekendste mascara van MaxFactor ;
de Masterpiece Max 


De Masterpiece max heeft een 'hightec' IFX borsteltje en belooft 400% meer volume zonder te gaan klonteren. 
Dat klinkt goed, maar de beloftes over mascara's nemen we tegenwoordig natuurlijk allemaal met een korreltje zout.


Niks zegt natuurlijk meer dan puur bewijs. Dus hier mijn vergelijkingsfoto's met de mascara Masterpiece max.
Zoals je kan zien op de foto's heb ik hele blonde wimpers die niet erg lang zijn. Opzich heb ik wel vrij volle wimpers, waardoor ik op zoek ben naar een mascara die me lengte en krul geeft. 
Deze mascara vind ik erg fijn werken. Ik kan wel begrijpen waarom dit de bekendste mascara is van MaxFactor! Het borsteltje werkt erg fijn en door de korte 'pinnetjes' ook zeer precies. 
Verder geeft deze mascara me volle zwarte wimpers die mooi gekruld staan en niet inzakken aan het eind van de dag. Het geeft geen geheel natuurlijke look, ik ben daar ook niet zozeer naar opzoek, maar kan begrijpen dat sommige van jullie dat wel zijn. Lees dan snel even verder.

Ik ben erg tevreden over mascara n˚1 dus op naar n˚2.


De 2000 calorie mascara is de tweede in het rijtje van MaxFactor mascara's die ik vandaag voor jullie test.
Deze mascara belooft 300% meer volume en een langhoudende krul in de wimpers. Het borsteltje is een 'harig' borsteltje en het geeft me bijna een oldschool gevoel, omdat zoveel mascara's tegenwoordig een plastic borsteltje hebben. Verder zit er een curve in het borsteltje wat het makkelijk zou moeten maken om alle wimpers in 1 x mee te pakken.


Dit borsteltje maakt me extra nieuwsgierig dus laten we weer snel gaan vergelijken.
Je kunt duidelijk zien dat deze mascara een stuk natuurlijker oogt. Ze geeft minder volume en minder lengte, maar is desondanks wel een erg fijne mascara. Heb je al prachtige wimpers van jezelf en ga je vaak voor een natuurlijke look dan zou ik je zeker deze mascara aanraden. Ikzelf vind het een prima mascara. Het geeft geen wauw effect, maar ik zal hem zeker wel gebruiken. Een middenmootje dus!

Wat is jullie favoriete mascara?

Liefs,
Paulien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails