maandag 19 november 2012

Aztec nagels

Een trend die je nu heel veel ziet is de Aztec print. Op straat, in de winkels, bij celebrities, aztec is taking over. De één noemt het hipster, een ander noemt het hip. Hoe je het ook noemt leuk is het in ieder geval!

Ik raakte geinspireerd om hier wat mee te spelen, alleen dan op m'n vingers!
Gelijk een mooi excuus om een keer een nail liner kwast uit te proberen.

Allereerst heb ik al mijn nagels voorzien van 2 laagjes nagellak. De lak die ik heb gebruikt is van Catrice en heet From dusk to dawn. Deze zit  niet meer in de vaste collectie, maar in principe kan iedere kleur natuurlijk. Mocht je toch voor een soortgelijke Catrice nagellak willen gaan zou ik voor Grey's Kelly gaan.


Hierna komt het leuke gedeelte en eigenlijk heb ik daar weinig over te zeggen, behalve dat je vooral je creativiteit erop los moet laten.
Ik heb een zwarte lak (H&M, Manhunter) op een notitieblaadje gedrupt en vanaf hier ben ik gaan strepen.
De tools die ik heb gebruikt komen van Essence af.Ik heb eerst een aantal horizontale strepen over m'n nagel gemaakt. Vanaf hier ben ik de vakjes gaan invullen aan de hand van verschillende foto's van een Aztec/Tribal print.Maak hierna nog wel even de randjes van je nagels schoon met een wattenstaafje, iets wat ik duidelijk ben vergeten voor deze foto!


Uiteindelijk heb ik alleen mijn ringvinger gedaan, maar het is ook onwijs leuk om iedere nagel met een ander printje te bekliederen.

Thanks for watching,
Paulien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails