zondag 1 augustus 2010

Seche Restore thinner reviewIedereen die de ontzettend fijne topcoat Seche Vite in zijn bezit heeft stuit op een gegeven moment op het zelfde probleem. Mijn mede-seche-vite-gebruikers kennen dit probleem waarschijnlijk al wel.
De topcoat word op een gegeven moment ontzettend dik en niet meer bruikbaar.
Toen dit bij mij gebeurde keek ik eigenlijk niet meer naar mijn Seche Vite om. Ik ging op zoek naar een nieuwe liefde. Dit werd de INM Out the Door topcoat. Hier werd ik verliefd op en zo heb ik een tijd lang Seche Vite totaal genegeerd.

Een paar weken terug merkte ik dat mijn INM topcoat ook dik aan het worden was. Toen werd het tijd om mijn Seche Vite maar eens nieuw leven in te blazen. Daarom bestelde ik op ebay de Seche Vite Restore en een nieuwe INM Out the Door (is en blijft toch een liefde van me). 

Zoals je ziet komt de Seche Restore met een zelfde soort flesje als de bekende Seche Vite en een pipetje. 

Na de Restore te hebben ontvangen was het natuurlijk tijd voor de test!
Ik zal jullie eerst maar eens een impressie laten zien van hoe dik mijn Seche Vite was.


Jup, ik kon er niks meer mee. Vol enthousiasme drupte ik een paar druppels Seche Restore bij mijn Seche Vite en rolde het flesje langzaam heen en weer (zoals beschreven stond op de gebruiksaanwijzing).
Er gebeurde vrij weinig. Als de Restore op de Vite lag leek het alsof ze gemixt waren, maar hield ik het flesje even op z'n kop zag je dat ze totaal niet gemixt waren. Ik deed er nog een paar druppels bij, misschien hielp dat. Helaas, nog steeds hetzelfde verhaal.Stiekem baalde ik wel een beetje, dus ging ik het uitproberen op mijn oude (minder harde) INM. Paar druppels erbij, even rollen en VOILA! Mijn oude INM was weer zo goed als nieuw.
Ik besloot mijn Seche Vite even te laten staan en tussendoor af en toe langzaam heen en weer te rollen.
Na een half uurtje merkte ik dat de 2 gemixt waren, maar de topcoat was nog niet dun genoeg naar mijn wens. Ik deed er dus weer een paar druppels bij en uiteindelijk is het dan gelukt.
Dankzij Seche Restore heb ik er weer heel wat topcoat bij en kan ik even vooruit. Altijd fijn :)

Is je Seche Vite hard geworden? Bestel dan zeker de Seche Restore. Ik heb mijne besteld op ebay, maar hij zal vast bij een aantal Nederlandse webshops te koop zijn.

1 opmerking:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails